Proč dal Goldberg přednost wrestlingu před MMA?

Goldberg

WWE Hall of Famer Bill Goldberg má za sebou úspěšnou kariéru profesionálního wrestlera, ale pokud by se dnes rozhodoval, tak by dal přednost kariéře v MMA.

Goldberg nedávno v podcastu Nothing Left Unsaid s Timem Greenem prozradil, že kdyby se okolnosti změnily, věnoval by se kariéře ve smíšených bojových uměních (MMA). Vyjádřil svůj zájem o MMA a uvedl, že vlastnil tělocvičnu Obaki Fight School v Atlantě, kde trénovali významní bojovníci MMA jako Randy Couture, Kevin Randleman a Mark Coleman.

Odradily ho však nízké platy v MMA v polovině 90. let, kdy si bojovníci vydělávali jen zlomek toho, co dnes. Goldberg sice uznal, že od té doby došlo v MMA k významnému vývoji, zejména pokud jde o finanční odměny, díky nimž se tento sport stal pro sportovce mnohem lukrativnějším.

„Na 100 000%. O tom není pochyb. Kdysi kluci, kteří bojovali v UFC, trénovali v mé tělocvičně. Vlastnil jsem tělocvičnu s názvem Obaki Fight School v Atlantě. Byla to největší tělocvična MMA v Severní Americe. Ti kluci trénovali v mé tělocvičně. Randy Couture, Kevin Randleman, Mark Coleman. Bavili jsme se o tom, kolik vydělávají, když jsem se rozhodoval, co budu dělat. Tato možnost šla úplně stranou, jakmile jsem se dozvěděl, že vydělávají 2 až 3 nebo 5 000 dolarů za zápas. Naprosto směšné. V dnešní době se to samozřejmě rapidně změnilo. Pravděpodobně bych si vybral MMA, kdyby platové podmínky byly takové, jaké jsou nyní.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky