Cody Rhodes nechce heelturn, ale nevylučuje to

Cody Rhodes

Cody Rhodes se od návratu do WWE stal TOP babyface hvězdou společnosti a svoji pozici ještě více posílil tím, když dokázal dokončit svůj příběh na WrestleManii 40.

Přesto to nezabránilo tomu, aby se objevily otázky, zda se Rhodes někdy v budoucnu nezmění na heela nebo zda se k němu fanoušci neobratí zády stejně jako ke konci jeho působení v AEW.

Rhodes se možností obou scénářů zabýval během nedávného vystoupení v Rosenberg Wrestling. Undisputed WWE šampion Cody Rhodes připustil, že možnost obratu na heela existuje, a zároveň přiznal, že to není myšlenka, která by se mu až tak zamlouvala.

„Myslím, že bych lhal, kdybych řekl, že o tom nepřemýšlím. Pravdou je, že jsem tak zaujatý spojením, které mám, ať už jde o náramky přátelství, které dostávám na shows, nebo jen o ty chvíle, které máte s dětmi, které přicházejí v cosplayi ... je proto vzácné, když přemýšlím 'No, a co verze mě, která je nenáviděná? Která je neoblíbená, na kterou se bučí?'”

„Určitě už jsem byl vypískán, byl jsem vypískán silně... Myslím, že o tom přemýšlím minimálně. Nikdy neříkej nikdy. V případě Johna Ceny k tomu nikdy nedošlo (heelturn), a myslím, že právem. S časem, který mi zbývá, co se týče kontraktu, to nevidím. Ale znovu opakuji, nikdy neříkej nikdy.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Jak dlouho bude podle vás trvat vládnutí Undisputed WWE šampiona Codyho Rhodese?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky